Horský Apartmán 3+kk, Mariánská hora, Albrechtice v Jizerských horách, 67,98 m2

Mariánská Hora, Albrechtice v Jizerských horách, Jablonec nad Nisou

3+kk, Osobní, konstrukce: Cihlová, 68 m2, 3. podlaží, Sklep, Parkování, stav: Po rekonstrukci

8 599 000Kč

Kontaktujte nás
+ 25 fotky Zobrazit více

Nabízíme k prodeji horský apartmán 3+kk (67,98 m2) s parkovacím stáním v novém komorním developerském projektu Stará Škola Mariánská hora v Albrechticích v Jizerských horách. Plocha jednotky je podle nařízení vlády č. 366/2013Sb.
V objektu vzniklo celkem sedm prostorných apartmánů ve třech nadzemních podlaží. Jedná se o nebytovou jednotku-ubytovací prostor k dlouhodobé rekreaci-apartmán, kde je možnost odpočtu DPH pro DPH plátce podnikatele.
Umístění objektu Stará Škola Mariánská hora je na krásném místě v Jizerských horách, které nabízí relaxaci bez hluku a ruchu větších středisek, s celoročním využitím. Běžecké lyžařské stopy, turistické i cyklo trasy doslova přímo za domem a s možností využití lyžařského vleku v docházkové vzdálenosti od domu.
Apartmánový dům je v dosahu centra obce Albrechtice, kde naleznete veškeré občanské vyžití (restaurace, obchod s potravinami, pošta, půjčovny lyží i kol) včetně velkého lyžařského střediska Tanvaldský Špičák, který je v provozu i v letním období jako Bikepark. Ski Areál Světlý Vrch s rozhlednou vzdálen 1 km, Lyžařský vlek Mariánská Hora vzdálen 200m a Ski Areál DETOA vzdálen 3 km.
Předmětem této nabídky je samostatná jednotka umístěná v 3.NP objektu. Teplovodní topení s měřáky a tepelným čerpadlem pro celý objekt. Ohřev teplé užitkové vody zajištuje samostatný elektrický bojler pro každou jednotku, v objektu je zaveden internet a digitální příjem TV / SAT. K domu patří pozemek v letním období s venkovním posezením a ohniště, stání pro elektromobil, dům hlídaný kamerovým systémem. Součástí ceny je vybavená koupelna s WC, plovoucí podlahy a příprava pro kuchyňskou linku. K bytové jednotce náleží parkovací stání a sklepní kóje.

Energetická náročnost budovy PENB třída D.

V případě zájmu o bližší informace či případnou prohlídku kontaktujte makléře.

Základní info

Konstrukce :
Cihlová
Adresa :
Mariánská Hora, Albrechtice v Jizerských horách, Jablonec nad Nisou

Cena obsahuje

s provizí RK

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
3. podlaží
Typ objektu:
1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
D - méně úsporná
Energetická náročnost:
154kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Sklep
Evidenční číslo 121793
Adresa Mariánská Hora, Albrechtice v Jizerských horách, Jablonec nad Nisou
Cena 8 599 000Kč

Aleš Nachtnebl

mobil: +420 602831345
email: nachtnebl@hcnreality.cz

Máte otázku?

Osobní údaje